Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lär dig skriva ansökningar för MSCA Postdoctoral Fellowship 2023

Hand med penna skriver på block och andra handen håller i en kopp kaffe.

Du som är nyanställd postdoktor och inte har varit i Sverige mer än ett år under de senaste tre åren (per den 13 september 2023), kan ansöka om EU-medel från MSCA Postdoctoral Fellowships 2023. Forskningsservice lär dig hur du skriver en bra ansökan.

Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) är en grupp stora forskningsstipendier som instiftats av Europeiska unionen/Europeiska kommissionen för att stödja forskning inom det europeiska forskningsområdet (ERA). MSCA betraktas som en av Europas mest prestigefyllda forsknings- och innovationsstipendier.

10 och 11 maj anordnar Forskningsservice workshoppar där du får handfast hjälp i hur du skriver en konkurrenskraftig ansökan. Workshopparna hålls på engelska.

Lär dig skriva en MSCA-ansökan, anmälan