Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nominera teknisk personal till Kungliga fysiografiska sällskapets pris

Kungliga fysiografiska sällskapets logga.

Priset delas ut till en person som väsentligt bidragit till forskningsverksamhet vid Lunds universitet eller Sveriges lantbruksuniversitet i Alnarp. Exempel på personalkategorier är forskningsingenjörer, biomedicinska analytiker, forskningssjuksköterskor.

Kungliga fysiografiska sällskapet i Lund, Akademi för naturvetenskap, medicin och teknik, delar ut pris till teknisk personal, till en person som väsentligt bidragit till forskningsverksamhet vid Lunds universitet eller Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp. Exempel på personalkategorier är forskningsingenjörer, biomedicinska analytiker, forskningssjuksköterskor, där även andra kategorier inom gruppen teknisk personal kan komma i fråga.

Förslag till lämplig pristagare lämnas till Kungliga fysiografiska sällskapet av senior forskare vid Lunds universitet och Sveriges lantbruksuniversitet i Alnarp med kunskap om personens kvalifikationer.

Förslaget ska åtföljas av en kort beskrivning av de meriter som åberopas (en halv A4-sida + CV). De inkomna förslagen bereds i en kommitté utsedd av sällskapets styrelse.

Priset kan delas ut inom vart och ett av huvudområdena naturvetenskap, medicin och teknik.

Prissumman per person är för närvarande 35 000 kr, varav 25 000 kr är ett personligt pris och 10 000 kr för personlig förkovran (studieresa, konferensresa) att förvaltas av arbetsgivaren.

Priset delas ut vid sällskapets årshögtid till vilken pristagarna med respektive är inbjudna.

 

Nominering

Deadline: Förslag ska vara Kungliga fysiografiska sällskapet tillhanda senast den 25 september

Adress: Stortorget 6, 222 23 Lund

kansli [at] fysiografen [dot] se (kansli[at]fysiografen[dot]se)

Läs mer om Kungliga fysiografiska sällskapet här