Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ny på jobbet? Välkommen till Välkomstdagen!

Skissernas museum, interiör. Foto.
Skissernas museum. Foto: Johan Persson.

Välkomst-halvdagen den 17 januari är ett perfekt tillfälle att lära mer om din arbetsplats. Sista anmälningsdag: onsdagen den 10 januari! OBS! På svenska!

Under dagen får du lära mer om universitetets roll i samhället, hur din nya arbetsplats fungerar och var du hittar informationen du behöver. Delar av universitetets forskning presenteras, du bjuds med på en resa genom universitetets drygt 450-åriga historia och får veta mer om din nya arbetsplats vision, organisation och verksamhet.

Välkomstdagen bjuder också på smakprov från den bredd av aktiviteter som universitetet omfattar, utifrån de tre huvuduppgifterna –  utbildning, forskning och innovation.

Välkommen!

Läs mer och anmäl dig här.