Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Så beställer du i Lupin för att få paket levererade från BMC godsmottagning

Ikoner med blåa figurer som illustrerar transport

För att BMC godsmottagning ska kunna leverera paket/försändelser till dig på rätt arbetsplats, behöver du fylla i uppgifter om detta redan när du beställer i Lupin. Du anger ditt namn och våningsplan i "godsmärkningsfältet".

Varför måste jag ange namn och våningsplan i Lupin?

Procurator läser bara av leveransadressen och etiketten på paketet visar därför inte uppgifter om ditt namn och våningsplan.

Mer information om post och rutiner vid fakulteten hittar du på Intramed.

Du anger uppgifterna innan du slutför din beställning i Lupin

Kom i håg att alltid ange ditt namn och våningsplan redan när du beställer i Lupin och skickar iväg din beställning. Uppgifterna lägger du in i fältet för godsmarkering, som finns under länken "Information till leverantör". 

Se var du anger rätt uppgifter i beställningsformuläret i Lupin i bilden nedan. Klicka på bilden för att förstora och få upp den i separat fönster.

Skärmdump av Lupin-beställningsformulär